JAWS Nieuws flash

  2009-06-14   NJM finales weer mooie happening met prachtig tafeltennis
  De afgelopen weekend in Panningen gespeelde NJM finales brachten weer het beste boven in de 12 beste spelers en speelsters bij de junioren, kadetten, pupillen en welpen. Van de 96 deelnemers waren er maar liefst 30 afkomstig uit de NTTB afdeling West.
Er waren prachtige wedstrijden te zien, en in bijna alle klassen was het tot en met de laatste ronde spannend wie er kampioen zou worden. Enkele toptalenten deden al mee in een hogere leeftijdsklasse en 2 daarvan wisten ook nog de 1e plaats te pakken: Martin Khatchanov (AA-DRINK/FvT) die als pupil de kadettenklasse won en Britt Eerland (Noad) die als kadet de juniorenklasse won. Haar zusje Nikki Eerland (Noad, zie foto) won bij de pupillen.
 Bij de jongens junioren werd Jochem de Hoop (AA-DRINK/FvT) 4e, waarmee hij helaas net niet voldoende indruk maakte op de bondscoaches om mee te mogen naar de EJK. Thomas Benit (Scylla) die 6e werd gaat wel naar de EJK.
Bij de meisjes junioren won kadet Britt Eerland (Noad) en sloot Anissa Schoonbrood (AA-DRINK/FvT) haar jeugdperiode af met een goede 4e plaats. Moya Schutte (Scylla) werd 6e en Jacintha de Hoop (AA-DRINK/ FvT) werd 10e.
Bij de jongens kadetten werden de ereprijzen verdeeld door de AA-DRINK/FvT jongens die volgend seizoen in de 1e divisie herencompetitie gaan uitkomen en de andere jongens in deze klasse ver vooruit zijn. Martin Khatchanov was dit keer de sterkste, voor Rajko Gommers en als 3e Laurens Tromer.
Bij de meisjes kadetten kwamen Demelsa Basie (3e) en Jasminka Oeij (4e), beide van AA-DRINK/FvT net tekort om 1e of 2e te worden. Gioia Cok (Dordrecht, 5e) en Marie Depuydt (Scylla, 6e) deden het ook prima.
Bij de jongens pupillen bleef Laurens v. Raadshooven (Noad) met een 4e plaats iets beneden de verwachting, wat ook gold voor Sjoerd Vaders (Steeds Hoger / Tsb) met een 9e plaats. Job v.d. Wiel (Pecos) sloot een mooi seizoen af met een uitstekende 8e plaats.
Bij de meisjes pupillen heel veel spanning om de 1e plaats. Zowel Kim Vermaas (Scylla) als Nikki Eerland (Noad) verloren voorafgaand aan hun onderlinge finalewedstrijd al heel verrassend een keer. Kim nam in de finale een 2-0 voorsprong maar Nikki won toch nog. Sanne de Hoop (AA-DRINK/FvT, de 3e telg uit dezelfde familie die meedeed) was prima op dreef en werd mooi 4e. Eerstejaars pupil Edina Bibuljica (Docos) werd 9e.
Bij de meisjes welpen had alleen Salamanders-speelster Nynke Stam zich geplaatst en zij werd 10e.
Bij de jongens welpen werd Louis Cok (Dordrecht) heel goed 4e en werd Wessel van 't Walderveen (VVV) 6e.
Alle gedetailleerde uitslagen van alle onderlinge wedstrijden en de foto's van alle finalisten en prijswinnaars zijn elders op deze website te bekijken bij 'gespeelde toernooien'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten