JAWS Nieuws flash

  2009-08-07   Reglement voor de JAWS-verenigingsprijs 2009/2010 geplaatst
  Voor het seizoen 2009/2010 is het reglement op enkele punten iets aangepast. In grote lijnen blijft het reglement gelijk, vorig seizoen heeft geleerd dat het prima functioneerde. De verenigingen die daar het meeste recht op hadden vielen ook in de prijzen en de deelname aan de afdelingstoernooien was gemiddeld significant hoger dan het jaar ervoor.
 Op de volgende punten is het reglement iets aangepast:
1) De weegfactor wordt het aantal afdelingsteams+1. Dit om de beginners (die iedere vereniging wel heeft) die nog geen competitie spelen en wel aan opstaptoernooien etc. kunnen meedoen toch enigszins mee te wegen.
2) Extra voorwaarde wordt dat een vereniging over de 2 seizoenshelften in totaal 4 jeugdteams in de afdelingscompetitie moet hebben, en per helft minimaal 1. Dus 2/2 of 3/1 of 1/3. Dit om te voorkomen dat verenigingen met heel weinig teams te makkelijk in de prijzen kunnen vallen.
3) Er kunnen maximaal 2 door eenzelfde vereniging georganiseerde toernooien meetellen. Dit om te voorkomen dat verenigingen die heel veel toernooien organiseren teveel "thuisvoordeel" krijgen.
Het volledige nieuwe reglement is te raadplegen via het menupunt STANDEN | JAWS-verenigingsprijs.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten