JAWS Nieuws flash

  2009-08-15   Startranglijsten A en B licenties geplaatst voor het nieuwe seizoen
  De nieuwste ranglijsten voor jongens en meisjes met A en B licenties zijn op de site geplaatst, gebaseerd op de competitie- en toernooiresultaten van het vorige seizoen 2008/2009. Zoals verwacht nemen de Scyedamsen Britt en Nikki Eerland meteen weer de nummer 1 positie in in een hogere leeftijdsklasse, respectievelijk bij de junioren en de kadetten. De 4 jongens kadetten van AA-DRINK/FvT domineren de kadettenranglijst en zullen zich komend seizoen naar verwachting ook al gaan mengen in de strijd om de prijzen in de junioren toernooien. Uiteraard geldt dit ook voor Scyedammer Koen Hageraats.
 Bij de jongens junioren staat Patrick Oeij van AA-DRINK/FvT het hoogste van de afdeling West-spelers, op nummer 3. Hij gaat komend seizoen in de competitie in de 1e divisie heren spelen en zal naar verwachting mee kunnen doen om de hoofdprijzen.
Bij de jongens kadetten zoals al gezegd steken de 5 West-spelers Cosmin Stan, Koen Hageraats, Rajko Gommers, Laurens Tromer en Martin Khatchanov boven de anderen uit. Cosmin en Koen gaan in de heren eredivisie uitkomen en de andere 3 in de heren 1e divisie.
Scyedammer Laurens van Raadshoven is op nummer 2 de hoogst genoteerde bij de jongens pupillen, en ook Sjoerd Vaders van Steeds Hoger/Tsb op nummer 5 staat hoog.
Bij de jongens welpen heeft de afdeling West alleen Louis Cok van Dordrecht als A-licentiehouder bij de start van het seizoen. Dit zal vermoedelijk snel veranderen want Arjan Huiden van Salamanders staat nummer 1 bij de D-welpen en gaat in de competitie 2e klasse jeugd spelen waardoor hij grote kans heeft om snel zijn A-licentie te halen.
Bij de meisjes junioren zijn er naast Britt nog enkele andere A-licentiehoudsters, maar die staan een stuk lager en zullen vermoedelijk nog niet echt om de hoofdprijzen kunnen meedoen.
Bij de meisjes kadetten is dit anders: Na Nikki, komen op de volgende 3 plaatsen 3 meisjes uit West: Kim Vermaas van Scylla op 2, Jasminka Oeij van AA-DRINK/FvT op 3 en Gioia Cok van Dordrecht op 4.
Edina Bibuljica (Docos) op nummer 3 en Anthira van Wensveen (Scyedam) op nummer 7 moeten de eer van de afdeling West gaan hooghouden bij de meisjes pupillen.
Bij de meisjes welpen heeft alleen Nynke Stam van Salamanders bij de start van het seizoen een A-licentie. Net als bij de jongens welpen zal dit naar verwachting wel gedurende het seizoen snel verbeteren want Wing Yi Poon van Scyedam voert de meisjes D-welpen ranglijst aan.
De volledige ranglijsten zijn te bekijken bij LICENTIES | Nationaal A en B.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten