JAWS Nieuws flash

  2009-10-12   NJM-afdelingsfinalisten jongens bekend na hevige strijd
  Na de afgelopen weekend gespeelde halve finales voor de NJM-afdelingsronden zijn de finalisten bij de jongens bekend. In de speelzalen van Treffers R, Avanti en VVV gingen de jongens junioren, kadetten, pupillen en welpen er vol tegenaan voor een felbegeerde afdelingsfinaleplaats die extra licentiepunten oplevert. Er zijn bij de jongens junioren, kadetten en pupillen 8 finalisten en bij de jongens welpen 9 finalisten.
 Bij de jongens junioren plaatsten zich uiteindelijk uitsluitend spelers met een B-licentie waarbij deze niets cadeau kregen. Diverse landelijk A en B spelende jongens vlogen er al uit waarvan helaas landelijk A speler Sharif Kooreman van Scylla de meest opvallende was.
Bij de kadetten hetzelfde verhaal. Alleen B-spelers die doorgingen. Meest opvallende afvaller was helaas landelijk B-speler Thomas Bruijning van Docos.
Bij de pupillen waren er wel enkele positieve verrassingen, met name 1e jaars pupil en C-licentiehouder Edwin ten Hoope (zie foto van de website van Alexandria '66) van Alexandria '66 plaatste zich als poulewinnaar voor de afdelingsfinales.
Bij de jongens welpen weer weinig opmerkelijke finalisten of het moest Olaf Stolwijk van Avanti zijn die in de competitie in de pupillen-C klasse speelt en die 1e in zijn poule werd.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten