JAWS Nieuws flash

  2009-10-17   Primeur Opstaptoernooi in regio Dordrecht. Geslaagde ouverture.
  Om het jeugdtafeltennis in de regio Dordrecht te stimuleren heeft de commissie jeugdzaken van de NTTB afdeling West het initiatief genomen om ook in die regio een opstaptoernooi te houden. Tafeltennisvereniging Dordrecht heeft dit initiatief met veel enthousiasme opgepakt en het 1e opstaptoernooi in haar regio georganiseerd.
Zaterdagmiddag 17 oktober, vanaf 12 uur, speelden 35 beginnende jongens en meisjes van 7 verenigingen in 8 poules voor de eer en de prijzen. Er waren 2 rondes met meerkampen, waarbij iedereen tot het einde kon spelen. Voor alle deelnemers was er uiteindelijk een klein prijsje.
Zeker voor een 1e uitgave een meer dan geslaagd toernooi, was de mening van de organisatoren en de deelnemende verenigingen.
 Shot '65 was met de grootste en sterkste delegatie aanwezig en haalde maar liefst vijf 1e prijzen binnen en nog twee 2e prijzen. Opvallend was ook de grote afvaardiging van Drivers uit Hardinxveld-Giessendam dat met 7 deelnemers 2 hoofdprijzen won en nog een tweede en derde prijs mee naar huis nam. Van de overige 5 deelnemende verenigingen Overschie, Scyedam, Salamanders, Dordrecht en Steeds Hoger / Tsb wisten ook 1 of meer spelers goud, zilver of brons te veroveren.
Belangrijkste was voor de meesten deelnemers dat ze veel hebben kunnen spelen op een toernooi in de eigen regio.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten