JAWS Nieuws flash

  2009-10-27   Avanti doet het prima bij de NJM-afdelingsronden
  Nu de afdelingsfinales van de Nationale Jeugdmeerkampen gespeeld zijn, blijkt dat Avanti relatief de meeste spelers en speelsters had die zich via de afdelingsronden geplaatst hebben voor de landelijke kwartfinales. Maar liefst 2 Avanti-jongens en 5 Avanti-meisjes presteerden dit (afgezien van de reserves).
Ook Scylla, Salamanders, Scyedam en Alexandria '66 deden het goed, zij hadden ieder 5 spelers en speelsters die zich plaatsten voor de landelijke ronden.
 Individueel waren er weinig echte verrassingen. Enkelen waarvan verwacht werd dat ze zich zouden plaatsen lieten het afweten en er waren enkele ietwat verrassende namen die doorgingen, maar echte grote surprises waren er niet.
Vermeldenswaard is nog dat ook Steeds Hoger / Tsb en VVV met ieder 4 leden die doorgingen, het relatief goed deden.
Dit jaar werden de afdelingsfinales niet in 1 zaal gespeeld maar in 2 zalen. De jongens speelden bij Avanti en de meisjes allemaal bij Docos. Hierdoor waren er in totaal meer tafels beschikbaar en konden er in de finales grotere meerkampen gespeeld worden. Hierdoor kon het aantal voorronden worden verminderd, wat de verenigingen in begeleidingseffort scheelt.
Uiteraard zijn alle A-spelers automatisch geplaatst voor de landelijke ronden en is bovenstaande exclusief de A-spelers.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten