JAWS Nieuws flash

  2009-10-27   Veel verschuivingen in de JAWS-verenigingsprijs na de NJM-afdelingsronden
  Afdelopen zondag zijn de NJM-afdelingsronden afgesloten met de finales in de speelzalen van Docos en Avanti. Het totaal aantal deelnemers was minder dan vorige jaren, vooral bij de meisjes, waar direct de finales werden gespeeld.
In de top-7 in het klassement van de JAWS-verenigingsprijs zijn er veel veranderingen, doordat enkele verenigingen met vrijwel alle jeugdleden aan de NJM deelnamen. Met een totaal aantal van 17 had Scylla de meeste deelnemers aan de NJM-afdelingsronden, op de voet gevolgd door Scyedam met 16 en Steeds Hoger / Tsb en Salamanders met 15. Daarna volgden VVV met 14 en Avanti met 13.
 Koploper Overschie had 12 deelnemers en handhaafde zich comfortabel op de 1e plaats. Steeds Hoger / Tsb liep iets in en bleef een goede 2e. Daaronder veel verschuivingen omdat de nummers 3 en 4 het lieten afweten mbt. NJM-deelname.
Scyedam steeg met stip van positie 7 naar 3, Scylla kwam uit het niets op 4, Salamanders promoveerde van 6 naar 5, Avanti kwam binnen op 6 en VVV op 7.

De volledige stand in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs is via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'STANDEN | JAWS-verenigingsprijs'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten