JAWS Nieuws flash

  2009-11-01   17e editie Alexandria '66 jeugdtoernooi gespeeld
  Op zondag 1 november is de 17e editie van het Alexandria '66 jeugdtoernooi weer prima verlopen. De organisatie was in handen van Rob Verschoor die voor deze keer de pas bevallen Sandra Meeuwsen verving, die traditioneel de wedstrijdleiding doet. Hierna een kort verslag van de organisatie (bron: website Alexandria '66). Op de foto hiernaast de winnares van de junioren D klasse: Jessica Eijgelsheim van Shot '65.
 Na een paar afmeldingen waardoor de poule indelingen aangepast moesten worden, konden de wedstrijden om 10:00 uur beginnen. Er waren 7 categorieŽn verdeeld over 9 poules. De categorieŽn pupillen D, kadetten C en Junioren C speelden in 2 poules vanwege een groter aantal deelnemers, waardoor zij een kruisfinale na de meerkamp moesten spelen. Tijdens het toernooi werden op alle tafels de tijden en uitslagen bijgehouden. Hieruit bleek dat alle wedstrijden vlot verliepen en op schema lagen. Alle wedstrijden speelden best of 3 behalve 3 vijfkampen, zij speelden best of 5 omdat anders de wedstrijden te snel afgelopen zouden zijn. Om half twee waren alle uitslagen van de poule indelingen bekend en konden de kruisfinales gespeeld worden. Om 14:30 werden de bekers voor de eerste en tweede plaats uitgereikt. Bij de welpen leek het even mis te gaan bij de einduitslag, deze bleek niet te kloppen, waardoor Tommie de Hoop onverwacht een beker in ontvangst mocht nemen. Na controle bleek dat er een uitslag van een wedstrijd verkeerd was ingevuld maar deze was ondertussen al aan de wedstrijdleiding doorgegeven. Later was de uitslag aangepast op het formulier in de zaal maar niet bij de leiding. Hierdoor ontstond er een misverstand in de uiteindelijke uitslag. Gelukkig wisten de kinderen en begeleiders de juiste uitslag en kon het gecorrigeerd worden.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten