JAWS Nieuws flash

  2009-11-02   2 nieuwe verenigingen mengen zich in de strijd om de JAWS-verenigingsprijs
  Bij het Alexandria '66 open jeugdtoernooi van zondag 1 november jl. hebben de organiserende vereniging en het Zwijndrechtse Shot '65 goede zaken gedaan voor de JAWS-verenigingsprijs. Alexandria '66 had 13 deelnemers weten te mobiliseren en Shot '65 had er 12 meegenomen, waardoor ze respectievelijk stegen naar positie 7 en 6.
Salamanders steeg 1 plaatsje van 5 naar 4 ten kosten van Scylla door haar 5 enthousiaste deelnemers. Scyedam was dit keer niet aanwezig (maar bleef wel 3e), wat begrijpelijk was in het licht van de eredivisiederby diezelfde dag van hun vlaggeschip thuis tegen AA-Drink/FvT.
 Zoals verwacht waren ook nummers 1 en 2 Overschie en Steeds Hoger/Tsb weer present met een delegatie. Overschie, als stadgenoot van Alexandria '66, was met een record van 16 spelers en speelsters een lichtend voorbeeld. Steeds Hoger / Tsb stak hier met 8 deelnemers wat schril bij af, terwijl dit onder andere omstandigheden toch een mooi aantal zou zijn geweest. Overschie liep kostbare punten uit op haar naaste rivaal en maakt een grote kans op de (alleen ceremoniele) titel herfstkampioen.
De volledige stand in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs is via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'STANDEN | JAWS-verenigingsprijs'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten