JAWS Nieuws flash

  2009-11-14   Super deelname aan CD-ranglijsttoernooi in Berkel en Rodenrijs
  Er was dit jaar zoveel belangstelling voor het traditionele CD-ranglijsttoernooi in Berkel en Rodenrijs dat er naast de grote sporthal Oostmeer ook in de nabijgelegen speelzaal van Togb werd gespeeld. De jongens en meisjes welpen speelden daar. Maar liefst 20 verenigingen uit de NTTB afdeling West waren aanwezig en maakten er als vanouds weer een mooie en spannende dag van. Shot '65 uit Zwijndrecht had de meeste deelnemers, ruim 20.
 Wat betreft de hoofdprijzen was Scyedam zeer succesvol. Er werden 2 zwaarbevochten 1e plaatsen behaald bij de jongens junioren C en de jongens pupillen C. Kyro Edelijn (foto) en Cos Nowe waren in grote vorm en verdienden door hun 1e plaats ook een B-licentie.
Sjoerd v.d. Voort (Salamanders) speelde ook een prima toernooi en werd 2e in de jongens kadetten D klasse. Bij de meisjes junioren was er succes voor Laura Boers (Treffers R) die in een superspannende finale in de 5e game met 19-17 won. Hiermee was ook voor haar een B-licentie binnen. Tenslotte miste Chantal Smit (Steeds Hoger / Tsb) heel nipt een A-licentie doordat ze de finale van de meisjes welpen D verloor.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten