JAWS Nieuws flash

  2009-11-27   ttv Overschie versterkt koppositie in JAWS-verenigingsprijs
  Na het verwerken van de resultaten van het CD-ranglijsttoernooi in Berkel en Rodenrijs en van het Opstaptoernooi in Hazerswoude-Dorp zijn er in de top-7 weinig verschuivingen . Alleen het Haagse Sett deed van zich spreken door bij het opstaptoernooi met de meeste deelnemers (9) op te komen. Omdat ze maar 1 team in de herfstcompetitie hebben komen ze gelijk hoog binnen op positie 6. Alleen moeten ze om in het eindklassement in juni 2010 mee te tellen, dan wel volgend seizoen in de lentecompetitie minimaal 3 competitieteams hebben om op een totaal van minimaal 4 uit te komen (zie reglement). Salamanders en Overschie waren ook goed aanwezig met respectievelijk 8 en 7 deelnemers bij het opstaptoernooi. Salamanders staat mede hierdoor op een 5e plaats.
 Bij het CD-ranglijsttoernooi was Shot '65 met maar liefst 26 spelers achter de groene tafels te vinden. Hierdoor staat Shot '65 nu op een mooie 4e plaats. Scyedam blijft goed meedraaien en ondanks afwezigheid in Hazerswoude-Dorp handhaaft het zich op de 3e plaats. De strijd om de koppositie lijkt voorlopig steeds meer in het voordeel van Overschie beslecht te gaan worden. Zowel bij het CD-ranglijsttoernooi als bij het opstaptoernooi was Overschie met meer spelers actief dan Steeds Hoger / Tsb, waardoor Overschie haar koppositie versterkt heeft.
De volledige stand in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs is via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'STANDEN | JAWS-verenigingsprijs'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten