JAWS Nieuws flash

  2009-11-30   Eerste winst voor Holland Noord in afdelingsontmoeting
  Op zondag 29 november 2009 werd voor de 18e keer de afdelingsontmoeting jeugd georganiseerd tussen de NTTB afdelingen West, Midden, Zuid-West en Holland-Noord. De afdeling West was dit jaar belast met de organisatie en als speellocatie was de accommodatie van DOCOS in Leiden gekozen.
Hierna een verslagje van de toernooileider (zie de foto hiernaast, omringd door het team van West, van Remco Bruijne).
 Aan deze ontmoeting nemen deel de afdelingen: Holland Nrd, West, ZuidWest en Midden. Elke afdeling vaardigt bij junioren, kadetten en pupillen welpen 2 jeugdleden af. Er wordt elk jaar getracht in de sterkst mogelijke afvaardiging te laten deelnemen. Deze jeugdleden spelen in een 8 kamp waarin de jeugdleden uit dezelfde afdeling niet tegen elkaar spelen. De deelnemers van de afdeling West waren:
Meisjes junioren
1. Ester vd Haak Treffers R
2. Myrna v. Haastrecht Treffers R
Meisjes kadetten
1. Xandra Geskus Scylla
2. Romy Gielings Ilac
Meisjes pup/welp
1. Isabel van Veen Treffers R
2. Rian Nijdam VVV
Jongens junioren
1. Joris Bruijning Docos
2. Pascal Breuer Tov
Jongens kadetten
1. Patrick Bruijne Docos
2. Thomas Bruijning Docos
Jongens pup/welp
1. Wessel van ‘t Walderveen VVV
2. Tim Nijdam VVV
Ruimschoots voor het officiële aanvangstijdstip van 10:30 uur waren alle 48 geselecteerde jeugdleden aanwezig. Dit in gezelschap van hun begeleiders en familieleden.
Gedurende de gehele dag werd er op een goed en sportief niveau wedstrijden gespeeld die vaak pas in de 5e game een beslissing moesten brengen.
Omdat er geen dubbelspel werd gespeeld en mede door het geautomatiseerde programma gemaakt door Sebastiaan Veijgen, kon er om 15:30 uur aan alle deelnemers een herinnering worden uitgereikt.
De wisselbeker werd aan Holland Noord uitgereikt. Volgend jaar mag Holland Noord dit evenement organiseren. Via deze weg wil ik de vereniging Docos en alle jeugdleden bedanken voor hun inzet en de diverse begeleiders en supporters voor hun steun aan onze jeugd tijdens deze ontmoeting. Tot slot wenste zij iedereen een vlotte en goede thuisreis toe. 
Eindstand:
1 Holland Noord 50 punten
2 Midden 36 punten
3 West 35 punten
4 ZuidWest 23 punten
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten