JAWS Nieuws flash

  2009-12-17   Top 3 in klassement JAWS-verenigingsprijs versterkt haar positie na Vriendenschaar Kersttoernooi
  Bij het vorig weekend gespeelde Vriendenschaar Kersttoernooi, voor het eerst in de nieuwe speelzaal, was volgens verwachting de top-4 in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs aanwezig. Maar de grootste groep deelnemers was van de organiserende vereniging Vriendenschaar, die er maar liefst 11 opgetrommeld had. Hierdoor maakte Vriendenschaar een flinke sprong in het JAWS-klassement naar plaats 17.
 Buiten de top-4 ontbraken de andere verenigingen die hoog in het klassement staan. Daardoor dus geen verschuivingen in de top van het klassement. Overschie blijft ruim 1e en had 9 deelnemers. Nummer 2 Steeds Hoger / Tsb kwam met 4 spelers naar Gouda, net als nummer 3 Scyedam. Nummer 4 Shot '65 was met 5 spelers opgekomen maar verliest toch iets terrein omdat het een veel ongunstigere weegfactor heeft (Veel meer teams). Vermeldenswaard is tenslotte nog dat ook ttv. Dordrecht aanwezig was met een delegatie van 4 spelers en daarbij nog 5 verenigingen met 1 of 2 deelnemers.
De volledige stand in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs is via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'STANDEN | JAWS-verenigingsprijs'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten