JAWS Nieuws flash

  2009-12-19   Sett maakt reuzensprong in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs
  De grote winnaar voor de JAWS-verenigingsprijs, na verwerking van de aantallen deelnemers aan het AA-DRINK/FvT pupillen en welpentoernooi, is de Haagse vereniging Sett. Sett sprong van plaats 6 naar 3 door haar 7 deelnemers vanmiddag. Uiteraard heeft Sett een hele gunstige weegfactor omdat het (vooralsnog) maar 1 team in de competitie heeft en zal het volgend seizoen met 3 teams moeten inschrijven om te blijven meedoen voor de JAWS-hoofdprijzen (zie het reglement, minimaal 4 teams in de 2 helften..). Koploper Overschie vergrootte wederom haar voorsprong op de rest door weer met het meeste aantal spelers mee te doen: 9.
 Ook de organiserende vereniging AA-DRINK / FvT deed het prima en liet 9 spelers en speelsters meedoen, bovendien allemaal bij de welpen. Van de top-6 waren alle verenigingen aanwezig, waarbij nummer 2 Steeds Hoger / Tsb nu binnen bereikt komt van de achtervolgers, het had maar 1 (JAWS-reglementaire) deelnemer.
Sett sprong zoals boven vermeld naar positie 3, waardoor Scyedam (4 deelnemers), Shot '65 (5 deelnemers) en Salamanders (7 deelnemers) alle drie 1 plaatsje zakten. Phoenix (5 deelnemers) en Alexandria '66 (8 deelnemers) staan nu in de top-10 op respectievelijk de plaatsen 8 en 9. Ook AA-DRINK/FvT maakt een behoorlijke sprong van plaats 18 naar 11. Tenslotte was ook het Nieuwerkerkse NTTC aanwezig met 2 deelnemers.
De volledige stand in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs is via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'STANDEN | JAWS-verenigingsprijs'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten