JAWS Nieuws flash

  2009-12-19   Geweldig deelnemersveld bij het AA-DRINK / FvT pupillen en welpentoernooi
  Op de dag dat het buiten hard vroor, was het binnen in de Aad van Teylingenhal van AA-DRINK / FvT een hartverwarmende ambiance bij het pupillen en welpentoernooi. Niet minder dan 59 spelers en speelsters van 10 verenigingen tafeltennisten dat de vonken ervan afsloegen. Op de 13 tafels werden 2 ronden vijfkampen gespeeld in 5 uur. Alle deelnemers waren continu actief tussen 12 en 17 uur en dit systeem viel erg in de smaak. Geen enkele deelnemer hoefde voor het einde naar huis en alle deelnemers kregen op basis van hun positie in de 2e ronde vijfkamp een welverdiende medaille.
 De organiserende vereniging AA-DRINK / FvT manifesteerde zich sterk bij de welpen. In de sterkste 3 poules hadden ze 4 spelers en in de sterkste poule de nummers 1 en 2 en bovendien ook in de 3e poule een hoofdprijs.
De hoofdprijzen in de andere 5 poules bij de welpen waren netjes verdeeld over 5 verenigingen: Sett, Overschie, Steeds Hoger / Tsb, Salamanders en Phoenix.
Bij de pupillen was Overschie overduidelijk dominant. De hoofdprijzen in de sterkste 2 poules waren voor 2 Overschie-jeugdleden. De overige 3 pupillen 5-kampen in de 2e ronde leverden weer winnaars op van verschillende verenigingen: Sett, Alexandria '66 en Salamanders.

Tenslotte nog de 2 namen van de spelers die de sterkste poules wonnen:
welpen: Wouter Konings (AA-DRINK/FvT, zie foto hiernaast van Josť Schoonbrood)
pupillen: Kees v. Duinhoven (Overschie)

De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten