JAWS Nieuws flash

  2010-01-06   Rijnsoever en Pecos doen goede zaken in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs
  Bij het Rijnsoever Eurotoernooi, dat het afgelopen weekend in Katwijk a/d Rijn plaatsvond, heeft de organiserende vereniging, zoals enigszins verwacht, goede zaken gedaan in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs. Met 9 deelnemers had Rijnsoever de op een na grootste delegatie. Rijnsoever sprong hierdoor van plaats 12 naar 6. Ook Pecos maakte een flinke sprong van 14 naar 7, doordat ze met 3 deelnemers vertegenwoordigd was.
 De grootste groep deelnemers was van de leider in de stand om de JAWS-verenigingsprijs, Overschie, dat met 14 spelers zeer aanwezig was. Overschie heeft in vergelijking met de najaarsperiode een team meer in de afdelingscompetitie, en daardoor een iets slechtere weegfactor voor de komende toernooien, maar als het zo massaal blijft deelnemen, dan zal dit weinig uitmaken.
Nummer 2 Steeds Hoger / Tsb was uiteraard ook aanwezig in de zaal aan de Sandtlaan, zei het 'slechts' met 6 jeugdleden. Hierdoor raakte het weer verder achterop op Overschie; het gat is nu behoorlijk groot geworden.
Nummer 3 Sett is uit het klassement weggevallen, vanwege het niet voldoen aan de reglementaire voorwaarde dat verenigingen alleen meetellen als ze gesommeerd over herfst- en lentecompetitie minimaal 4 competitieteams in de afdelingscompetitie ingeschreven hebben. Sett had er 1 te weinig; 1 in de herfst- en 2 in de lentecompetitie.
Tenslotte waren ook VVV met 4 deelnemers en ATTC met 2 deelnemers nog aanwezig in Katwijk a/d Rijn.
De volledige stand in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs is via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'STANDEN | JAWS-verenigingsprijs'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten