JAWS Nieuws flash

  2010-02-15   Oppertoernooi in Berkel in Rodenrijs heeft mooi deelnemersveld
  Het op zondag 14 februari door Togb georganiseerde Oppertoernooi had een mooi deelnemersveld van 43 jeugdspelers verdeeld in 3 groepen: kadetten, pupillen en welpen. Thuisclub Togb ontving 6 andere verenigingen. Bij de kadetten ging de strijd om de prijzen tussen Salamanders, Shot '65 en Overschie. Sjoerd v.d. Voort van Salamanders pakte de 1e prijs ten koste van Nick Kreukniet van Shot '65.
Bij de welpen eveneens een vrij open toernooi met kanshebbers van Scyedam, Overschie, Steeds Hoger / Tsb en Salamanders. Deze klasse werd uiteindelijk een prooi voor Stuart Vasterburg van Scyedam die Collin Jager van Steeds Hoger / Tsb versloeg in de finale.
 De pupillentitel werd betwist door spelers van Steeds Hoger / Tsb en Overschie. Thomas Starkenburg (zie foto hiernaast, bron website Steeds Hoger / Tsb) van de eerstgenoemde vereniging mocht uiteindelijk de vlag uithangen door in de finale Kees van Duinhoven van Overschie te verslaan.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten