JAWS Nieuws flash

  2010-02-24   Ranglijst B, C, D-toernooien in Nijmegen erg succesvol voor West-spelers
  Op zaterdag 20 februari werd het ranglijst-C-toernooi in Nijmegen gespeeld met erg veel deelnemende verenigingen uit de NTTB afdeling West: Scyedam, AA-Drink/FvT, Salamanders, Scylla, Ilac, Combat, Taverzo, Shot '65, Dordrecht, Steeds Hoger / Tsb en Alexandria '66. Erg veel spelers kwamen ver maar wisten geen hoofdprijs te pakken. De enige die dit wel wist te doen was Paulo Bos van Scyedam die het kadetten toernooi won en daardoor een B-licentie verdiende.
 Het ranglijst-B-toernooi op zondag (en welpen D) leverde de afdeling West heel veel hoofdprijzen op. Naast het merendeel van de hierbovengenoemde verenigingen, deden op zondag ook Avanti, Pecos en Treffers R mee. Scyedam pakte de jongens juniorentitel in de persoon van Dario Prodanovic die daarmee een A-licentie verdiende. Hij versloeg in een bloedstollende finale Vincent Swart van Avanti die enkele matchpoints niet benutte.
Scylla was onbetwist de meest succesvolle vereniging. Er werden 2 hoofdprijzen en bijbehorende A-licenties behaald: Cas Altenburg bij de jongens kadetten en Ids v.d. Werf bij de jongens pupillen. Hiernaast staan beide op de foto (bron website Scylla) omringd door de andere Scylla-deelnemers (Ids links, Cas rechts).
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten