JAWS Nieuws flash

  2010-04-02   Bij het opstaptoernooi in Rotterdam alleen maar winnaars, iedereen krijgt een medaille
  Zondag 28 maart werd het lente opstaptoernooi voor de jeugd weer in Rotterdam bij Alexandria 66 gehouden, met 9 kinderen van de thuisspelende vereniging en 41 kinderen van andere verenigingen. Het werd zoals gebruikelijk georganiseerd door de jeugdcommissie van de bond. Hieronder (iets bewerkt) een verslagje van Alexandria '66 (bron website). De volledige uitslagen volgen later nog. Een mooie selectie van de foto's, gemaakt door Theo Bense is al elders op deze site te zien.
Er was een aparte welpenpoule met 2 zeskampen en 1 vijfkamp tot 14 uur en het gewone toernooi met meerkampen tot 17 uur. De kinderen kregen van de wedstrijdleiding briefjes voor wedstrijden die gelijk na het spelen via de computer verwerkt konden worden, en het briefje voor de volgende wedstrijd meegegeven kon worden. Er is hierdoor helaas niet zoveel overzicht voor de kinderen en begeleiders wie de volgende wedstrijden moet spelen, en soms moeten kinderen achter elkaar spelen en soms iets langer wachten.
 Bij het gewone toernooi deden mee: JoostJan, Joris, Lenneke, Liset, Emma, Lisa en Angela. Bij het welpentoernooi deden Jimmy en Jill mee. Helaas was er voor hun geen 1e of 2e plaats doordat er een paar sterkere spelers bij waren die al meer ervaring hadden. Toch speelden zij goede en spannende wedstrijdjes. Jimmy werd 3e in zijn poule en Jill werd 5e in haar poule. Bij het lange toernooi werden eerst in de ochtend een meerkamp gespeeld en in de middag een meerkamp op sterkte. In poule 3 werd Angela 4e(met oorpijn!) en Joris 5e, die graag wil smashen maar dit nog niet goed onder de knie heeft en nog even moet oefenen! In poule 4 werd JoostJan 3e, hij heeft mooie ballen geslagen, games gewonnen en verloren en niet voldoende om meer wedstrijden te winnen. Liset 5e , zij werd niet weggespeeld, maar kon net niet de wedstrijden naar zich toetrekken om te winnen. Zij mag iets feller worden, dus daar gaan we aan werken! In poule 5 is Emma verdiend 1e geworden en Lisa een goede derde, zij speelde prachtige partijen en heeft in vijven met de laatste game 12-14 verloren van de nummer 2! In poule 6 werd Lenneke 3e, en laatste omdat 3 spelers van Smash eerder weg moesten. Ook Lenneke mag wat feller worden met haar slagen want ze kan het wel!
We hebben prachtige en zeer spannende wedstrijden gezien! Achter de bar was Ria druk bezig met hulp van Ton en Irene (en Marko en Theo in de pauze) om iedereen te voorzien van eten en drinken, ook daar werd soms topsport bedreven! Kortom een geslaagd toernooi waarbij iedereen een bronzen medaille kreeg voor het meedoen en de winnaars van de poule een gouden of een zilveren medaille!
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten