JAWS Nieuws flash

  2010-04-12   Rinus Nederpeltoernooi 2010 bij Avanti succesvol verlopen
  Zondag 11 april 2010 werd het door de NTTB afdeling West georganiseerde Rinus Nederpeltoernooi gespeeld bij Avanti. Hierna een verslagje van de toernooileider.
Mede dankzij de geweldige inzet van (good old) Joop de Jong, die geen microfoon noch tafel / tijdschema nodig had, is dit toernooi weer succesvol verlopen. Het toernooi is open voor kadetten, pupillen en welpen, Dit toernooi is altijd ook zeer aantrekkelijk voor de nog niet zo goede spelers in hun licentieklasse omdat iedereen altijd twee meerkampen speelt en iedereen de 2e meerkamp tegen gelijkwaardigen speelt. Alle nr's 1 en 2 van iedere meerkamp krijgen een prijs.
 Bij de jongens kadetten waren Vriendenschaar, Sth/Tsb en Overschie met een sterk groepje vertegenwoordigd. De jongens kadettenklasse voor B en C en D licenties speelde samen met de meisjes kadetten B waren vertegenwoordigd door de verenigingen: Avanti, Alexandria'66, Ilac, Sth/Tsb, Phoenix, Overschie, Play Fair, Scyedam, Pecos, De jongens pupillenklasse voor B en C en D licenties + meisjes MPB waren vertegenwoordigd door de verenigingen: Sth/Tsb, Avanti, Doing, Phoenix, Overschie, Alexandria'66, Ilac, Salamanders, Smash (M). Bij de welpenpoules speelden de jongens en de meisjes samen. Op de foto hiernaast de prijswinnaars van poule A bij de welpen Stuart Vastenburg (Scyedam) en Mylena Maitinu (Alexandria '66).
Avanti verdient verder nog een pluim voor het beschikbaar stellen van de zaal en voor de zeer gewaardeerde inzet van de barmensen.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten