JAWS Nieuws flash

  2010-04-16   13 verenigingen halen punten bij het Rinus Nederpeltoernooi
  Maar liefst 13 verenigingen hadden de weg gevonden naar Hazerswoude Dorp om deel te nemen aan het Rinus Nederpeltoernooi. De thuisspelende vereniging Avanti was uiteraard een van hen en had ook de meeste deelnemers: 12. Ook in de dubbele cijfers waren Phoenix en Ilac met ieder 10 deelnemers. Deze 3 verenigingen deden de beste zaken voor de JAWS-verenigingsbeker, waarbij ze voor de eerste vijf posities niet echt meedoen. Phoenix maakt wel een mooie sprong van positie 12 naar 7.
 Van de top-6 in het JAWS-klassement was alleen nummer 4 Shot '65 niet aanwezig. Overschie (nr. 1, 7 deelnemers), Steeds Hoger / Tsb (nr. 2, 5 deeln.), Scyedam (nr. 3, 3 deeln.), Salamanders (nr. 5, 5 deeln.), Pecos (nr. 6, 4 deeln.) waren allen aanwezig en behielden hun positie.
Het deelnemersveld werd gecomplementeerd door Play Fair (4 deel.), Alexandria '66 (4 deeln.), Doing (2 deeln.), Smash Monster (2 deel.) en Svn (2 deeln.)
De volledige stand in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs is via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'STANDEN | JAWS-verenigingsprijs'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten