JAWS Nieuws flash

  2010-04-29   NJK-A jongens, Cosmin Stan prolongeert zijn titel
  In een hoogstaande finale tegen Koen Hageraats (Scyedam) slaagde Cosmin Stan (AA-Drink/FvT) erin om zijn titel bij de jongens kadetten te prolongeren. Beide jongens, uitkomend in de heren eredivisie, wisten de vele toeschouwers te onderhouden met prachtige aanvallen en verdedigingen. Cosmin (zie foto hiernaast) wist iets dominanter te spelen en maakte net wat minder fouten en won zijn 3e Nederlandse titel op rij. Achter deze 2 supertalenten eindigden Rajko Gommers en Martin Khatchanov (beide AA-Drink / FvT) als gedeeld 3e/4e. Laurens Tromer (AA-Drink/FvT) en Patrick Bruijne (Docos) werden gedeeld 5e-8e. Joost van Santen (Scylla) haalde de 1/8-finales.
 Bij de jongens junioren wist Patrick Oeij (AA-Drink/FvT) een 3e/4e plaats te behalen. Hij verloor van een op revanche beluste Ewout Oostwouder (Scylla) die de Nederlandse titel pakte. Mark v.d. Broek (Pecos) en Rens Pleyster (Treffers R) haalden de 1/8-finales.
Bij de jongens pupillen was Laurens van Raadshooven (Scyedam) dicht bij de Nederlandse titel. In een spannende finale tegen Stellan Smid kon hij het net niet bolwerken. Tim Nijdam en Sjoerd Vaders (beide Steeds Hoger / Tsb) kwamen tot de kwartfinales, Koen van Alebeek bereikte de 1/8-finales.
Bij de jongens welpen was Arjan Huiden (Salamanders) de beste en enige uit West met een 3e/4e plaats.
Meer informatie, waaronder meer nabeschouwingen, foto's en filmpjes, is te vinden op de speciale NJK-website.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten