JAWS Nieuws flash

  2010-04-29   NJK-A meisjes, Kim Vermaas prolongeert haar titel
  Met veel overmacht wist Kim Vermaas (Scylla) haar Nederlandse titel te prolongeren. Als 1e jaars-kadet was ze alle meisjes met prachtig spel de baas. Nikki Eerland (Scyedam) herstelde zich van een minder optreden in Weert en werd 2e. Sanne de Hoop (AA-Drink/FvT) en Gwen Vastenburg (Scyedam) benadrukten de dominantie van de West-speelsters in deze klasse door gedeeld 3e/4e te worden. Jasminka Oeij (AA-Drink/FvT) en Romy Vastenburg (Steeds Hoger / Tsb) haalden de kwartfinales.
 Bij de meisjes junioren nam Merel Broers (Togb) met een kwartfinaleplaats afscheid van de NJK's. 1/8-finaleplaatsen waren er voor Marie Depuydt en Moya Schutte (beide Scylla), Selma Bibuljica (Docos) en Jacintha de Hoop en Demelsa Basie (beide AA-Drink / FvT).
Bij de meisjes pupillen speelde Edina Bibuljica weer een beetje als vanouds wat haar een gedeelde 3e/4e plaats opleverde. Anthira van Wensveen (Scyedam) kon de kwartfinale-horde niet nemen.
Bij de meisjes welpen was Nynke Stam (Salamanders) de beste van de West-deelneemsters met een kwartfinaleplaats. Chantal Smit (Steeds Hoger / Tsb), Wing Yi Poon (Scyedam) en Mylena Maitimu (Alexandria '66) strandden al in de poulefase.
Meer informatie, waaronder meer nabeschouwingen, foto's en filmpjes, is te vinden op de speciale NJK-website.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten