JAWS Nieuws flash

  2010-06-07   NJM finales, West-spelers domineren bij de kadetten
  Bij de NJM-finales afgelopen weekend in Hoogerheide was er in de kadetten-klassen zoals verwacht een sterke dominantie door spelers en speelsters uit de NTTB afdeling West. Kim Vermaas (Scylla) had zoals al het hele seizoen weinig moeite om bij de meisjes te winnen, al bleef het tot het einde spannend omdat Nikki Eerland (Scyedam) goed bijbleef. Sanne de Hoop en Jasminka Oeij (beide AA-Drink / FvT) werden 4e en 5e.
Bij de jongens kadetten was Koen Hageraats (Scyedam, zie foto hiernaast) in blakende vorm en nam hij revanche op zijn rivaal Cosmin Stan voor zijn nederlaag bij de NJK. Cosmin verloor ook nog van Laurens Tromer die hierdoor 2e werd, Cosmin 3e. Rajko Gommers en Martin Khatchanov (de laatste 4 allen van AA-Drink / FvT) werden 4e en 5e.
 Bij de meisjes junioren was de grote favoriete Britt Eerland nog steeds te geblesseerd om mee te doen. Hoogste West-speelster in die klasse werd Jacintha de Hoop (AA-Drink / FvT). Bij de meisjes pupillen liet Anthira van Wensveen (Scyedam) goed spel zien. Ze stond halverwege het toernooi even bovenaan en werd uiteindelijk knap 3e. Bij de meisjes welpen wist Nynke Stam (Salamanders) haar hoge positie op de ranglijst waar te maken door 5e te worden.
Bij de jongens junioren werd Ewout Oostwouder (Scylla) 2e. Een mooie 3e plaats (en mede daardoor selectie voor de EJK) was er voor Patrick Oeij (AA-Drink / FvT) en een knappe 4e plaats was er voor Mark v.d. Broek (Pecos). Bij de jongens pupillen werd de eer van de afdeling West hooggehouden door Laurens van Raadshooven (Scyedam) en Sjoerd Vaders (Steeds Hoger / Tsb) met respectievelijk een 3e en een 5e plaats. Bij de jongens welpen slechts 1 deelnemer uit West, die het goed deed: Nolan Schultz (Avanti) werd 5e.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten