JAWS Nieuws flash

  2010-06-19   Groot en gevarieerd deelnemersveld bij de Rabo-Open in Hardinxveld-Giessendam
  De organisatie van het Rabo-Open toernooi in Hardinxveld-Giessendam was er in geslaagd om 140 deelnemers te trekken. Hieronder ook spelers van 6 verenigingen uit de afdeling Zuid-West wat het toernooi nog wat extra cachet gaf. Ttv Drivers had hiervoor de locale sporthal ingericht waardoor het toernooi ook voor de toeschouwers goed te volgen was.
 Er waren prijzen voor alle leeftijdsklassen en bijna alle licentieklassen (behalve de A-licentieklassen). Hieronder enkele highlights. De sterkste klasse, junioren B, werd gewonnen door Shot '65-speler Albert van Beek (zie foto hiernaast van Cor Pater). Opvallend was hier dat meisjes-A-kadet Sanne de Hoop (AA-Drink / FvT) een 3e prijs wist te bemachtigen. Bij de kadetten B ging de 1e prijs naar Roosendaal: Onder-de-toren-speler Wouter van Eekelen won deze klasse. Goede 2e was AA-Drink / FvT-speler Danny Mikkers. De pupillen B klasse was een prooi voor Edwin ten Hoope van Alexandria '66 met een mooie 2e prijs voor meisjes-B-pupil Rian Nijdam (Vvv). Bij de welpen wist meisjes A-welp Nynke Stam in de finale te winnen van jongens A-welp Arjan Huiden (beide Salamanders).
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten