JAWS Nieuws flash

  2010-06-19   Shot '65 doet goede zaken voor de JAWS-verenigingsprijs
  Bij het Rabo-Open-Hardinxveld toernooi was het Zwijndrechtse Shot '65 erg goed vertegenwoordigd. Met haar 29 deelnemers verstevigde Shot '65 de 3e plaats en kan misschien nog een bedreiging vormen voor de nummer 2 Steeds Hoger / Tsb.
De organiserende vereniging Drivers was met 20 spelers van de partij, maar speelt in het JAWS-klassement een ondergeschikte rol. Andere opvallende vereniging was Sliedrecht Sport, dat voor de tweede keer haar gezicht liet zien bij een afdelingstoernooi met 9 spelers. Datzelfde gold voor Trefpunt dat 10 deelnemers had.
 Van de top-5 in de stand van de JAWS-verenigingsprijs was alleen Scyedam niet aanwezig wat geen consequenties had. Overschie blijft ruim 1e (10 deelnemers), Steeds Hoger / Tsb (6 deelnemers) zal meer achteromkijken naar nummer 3 Shot '65 dan vooruitkijken, nummer 4 blijft Scyedam en nummer 5 Salamanders (1 meetellende deelnemer).
Andere verenigingen die aanwezig waren: Rijnsoever (10), AA-Drink / FvT (2), Alexandria '66 (4), Dordrecht (1), HTV (2), Nttc (2), Papendrecht (6), Phoenix (6), SVN (2), Ttva (2) en Vvv (1).
De volledige stand in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs is via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'STANDEN | JAWS-verenigingsprijs'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten