JAWS Nieuws flash

  2010-07-02   ttv. Overschie glorieus winnaar van de JAWS-verenigingsprijs
  De Dordtse Open kampioenschappen brachten geen verschuivingen meer in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs. Met uitzondering van nummer 3 Shot '65 waren de andere 4 verenigingen uit de top-5 aanwezig in Dordrecht. De hoofdprijs van 600 Euro was voor ttv. Overschie. De prijzen werden uitgereikt door geestelijk vader en inspirator Arnoud van Willigen.
 Nummer 5 (geldprijs 100 Euro) werd Salamanders. Vorig jaar liep Salamanders net een prijs mis en dus dit jaar een keurige 5e plaats.
Nummer 4 (geldprijs 200 Euro) werd Scyedam, dat dus net als vorig jaar (3e) weer in de prijzen viel.
Nummer 3 (geldprijs 300 Euro) werd Shot '65 dat een aantal keer opviel door met bijna 30 en een keer ruim 30 deelnemers aanwezig te zijn.
Nummer 2 (geldprijs 400 Euro) werd de titelverdediger Steeds Hoger / Tsb dat meestal met net iets minder deelnemers aanwezig was als de winnaar en een grote pluim verdient voor de grote inzet en goede begeleiding.
Fantastische winnaar (geldprijs 600 Euro) werd ttv. Overschie dat bij alle toernooien met een opvallend grote groep spelers achter de tafel verschenen. Vorig jaar werd Overschie nipt 2e en dit jaar maakten ze vanaf het begin duidelijk vol voor de titel te gaan, wat ze op een fantastische manier is gelukt. Zeer groot compliment voor het kader van ttv. Overschie dat dit resultaat heeft behaald!
De volledige stand in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs is via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'STANDEN | JAWS-verenigingsprijs'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten