JAWS Nieuws flash

  2010-07-12   Shot '65 trots op de 3e prijs van 300 Euro
  Nummer 3 in het eindklassement voor de JAWS-verenigingsprijs is Shot '65 geworden. Ze vielen op door aan enkele toernooien met rond de 30 jeugdleden mee te doen en organiseerden weer een fantastisch jeugdtoernooi met enorm veel deelnemers uit de hele afdeling. Drijvende kracht achter de toernooizaken bij Shot '65 is Harm Hogendoorn (op de foto hiernaast). Hieronder een korte reactie van Harm:
Als nummer 3 zijnde gaat onze felicitatie uit naar ttv Overschie en Steeds Hoger/ Tsb. Leuk om te zien hoe Overschie bijna ieder toernooi met dezelfde groep spelers aanwezig was, complimenten voor de jeugdleiders van Overschie.
Vorig jaar ‘piesten’ wij naast de spreekwoordelijke pot, door net geen 3e te worden. Van een 5e plaats in 2009 zijn we gestegen naar een 3e plaats in 2010, de winnaar van 2011 is dus bij deze bekend.
 Wij zijn trots op onze jeugdleden die iedere keer in groten getale enthousiast deelnamen aan de diverse toernooien. Bijna ieder toernooi stonden ruim 20 kinderen, een aantal keer meer dan 30 en zelfs een keer 40 enthousiaste leden klaar om het oranjeblauw van Shot ’65 te verdedigen. Fantastisch om vanaf de zijlijn te zien hoe de speelzalen grotendeels oranjeblauw kleurden.
Arnoud v. Willigen willen wij bedanken voor zijn inzet in het JAWS-klassement. Dat het zijn vruchten afwerpt is een feit, maar ook de toernooiverslagen en foto’s op de website zijn zaken die de toernooien een extra dimensie geven.
Shot ’65 is er volgend jaar zeker weer van de partij!
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten