JAWS Nieuws flash

  2010-10-02   Elwin Huiden haalt welpen-A-licentie in Heel
  Bij het ranglijst-CD toernooi in Heel heeft Elwin Huiden (zie foto hiernaast) het welpen-D toernooi op sensationele wijze gewonnen en daarmee een A-licentie gehaald. Elwin is pas 1e-jaars welp en lid van Salamanders uit Wateringen. Hij overleefde onderweg op miraculeuze wijze matchpoints en 2-0 achterstanden in games zoals blijkt uit het verslag op de website van Salamanders (zie hierna).
Andere opvallende prestaties van spelers en speelsters uit West: Samuel Klinkenberg (Scylla) wint het jongens pupillen C toernooi en haalt een B-licentie. Mischa de Zwart (Docos) wordt 2e in het hoofdtoernooi bij de jongens kadetten C en Tamara Bakker (Dordrecht) wordt 2e in het meisjes junioren C hoofdtoernooi.
 Hieronder een uittreksel uit het verslag op de website van Salamanders over de winst van Elwin:
Elwin speelde in de 1/8-finale tegen Tonny Wu van Alexandria '66 en hij kwam 2-0 en matchpoints achter. Toch haalde hij de game binnen en na nog 2 slopende games kon Elwin de felicitaties in ontvangst nemen: 3-2. In de kwartfinale was Collin Jager van Steeds Hoger/tsb uit Rijswijk de tegenstander van Elwin en hij zit eindelijk goed in het toernooi door de zege op Tonny Wu. Collin en Elwin speelden een prachtige partij en met 3-1 trok onze Salamander aan het langste eind. Wederom een spannende partij, maar Elwin won in de halve finale met 3-2 van Robin van Veldhoven van Zuiderhuis/Megacles. In de finale stond Elwin met 0-2 achter tegen Sander van Buul van TTV Hilversum maar de laatste 3 games gingen met overtuiging naar de Zoetermeerse eerstejaars-welp van Salamanders.

De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten