JAWS Nieuws flash

  2010-10-03   Prima debuut voor het Stag-toernooi van Steeds Hoger / Tsb
  Met het Stag-toernooi, georganiseerd door Steeds Hoger / Tsb, heeft Den Haag sinds lang weer een jeugdtoernooi. Dit toernooi telde uiteraard mee voor de JAWS-verenigingsprijs. In de 2 speelzalen (begane grond en 1e etage) van Steeds Hoger / Tsb was het een gezellige drukte en werd er door de bijna 60 deelnemers hard gestreden om de prijzen in de 5 klassen. Hierna een kort verslagje van toernooileider Ronald Schildknegt.
 Op zondag 3 oktober was er voor het eerst in de regio Den Haag een jeugdtoernooi dat meetelde voor het JAWS-klassement: Steeds Hoger / tsb organiseerde het Stag-jeugdtoernooi. De 11 verenigingen, waaronder enkele uit de Haagse regio, met in totaal 58 deelnemers zorgden voor een leuke dag met spannende wedstrijden.
In de A klasse wist Sjoerd Vaders (Steeds Hoger / Tsb) beslag te leggen op de 1e plaats, waarbij clubgenoot Benjamin Oudot ook tot het einde moest blijven voor zijn tweede plek.
In de B klasse was Levi Pater (Shot '65) in de finale net te sterk voor Marius van Eck (Dhc).
De drukste klasse was de C klasse met 17 deelnemers. Er waren drie poule's en er werd volop strijd geleverd voor een plek die recht gaf op een halve finale. De nummers 1 van elke poule zaten gelijk in de halve finale en de nummers 2 speelden een mini-driekamp voor de laatste plek in de halve finale. En het was Edwin ten Hoope (Alexandria '66) die via deze driekamp zich bij de laatste vier wist te plaatsen. Na de halve finale's wisten Rian Nijdam (Vvv) en Edwin dat ze weer tegen over elkaar stonden. In de poule was Rian nog te sterk voor Edwin. Maar aan het einde van de dag bleek het andersom te zijn. Dus 1e Edwin en 2e Rian.
In de D klasse waren Linus Gerdes (Sett) en Rick Boek (Salamanders) net wat beter dan de overige deelnemers. Dus een mooie finale die met een klein verschil werd gewonnen door Linus.
En tenslotte de E klasse waarin het ook een strijd werd tussen Sett en de Salamanders. Want Ben Bediako en Mirko Alblas stonden in de finale. En net als in de D klasse was Sett de winnaar 1e Ben 2e Mirko.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten