JAWS Nieuws flash

  2010-10-29   Tog met veel deelnemers aanwezig bij het Opstaptoernooi in Dordrecht
  Op de competitievrije zaterdag in de herfstvakantie werd de 2e editie van het opstaptoernooi voor de regio Dordrecht gespeeld. Net als vorig jaar bij ttv. Dordrecht. Opvallend was de deelname van een grote groep Tog-spelers uit Maassluis, die ook nog eens erg scherp bleken en veel prijzen wonnen. De sterkste poule werd gewonnen door Tsang Chen van Tog voor zijn clubgenoten Beinahi Shafik en Jill van Velzen (zie foto hiernaast) die zich knap staande hield in deze poule. In de 2e poule waren er nog een tweede en derde prijs voor een Tog-er.
 Hieronder een opsomming van de verschillende poulewinnaars:
Overschie: Justin Storm wint de 2e poule,
Salamanders: Laurens Terpstra wint de 3e poule,
ttv. Dordrecht: Colin Schram wint de 4e poule,
Overschie: Jay v.d. Linden wint de 5e poule,
Overschie: Lucas Groen wint de 6e poule.
Naast de hierbovengenoemde verenigingen deden Vriendenschaar en Shot '65 nog mee met het opstaptoernooi. De formule van het toernooi met een relatief late begintijd van 12 uur en daarna 2 ronden meerkampen viel erg goed in de smaak bij de deelnemers en de begeleiders. Alle deelnemers kregen of een beker of een standaardje als aandenken.

De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten