JAWS Nieuws flash

  2010-11-06   Verslag van het Alexandria '66 Open jeugdtoernooi
  Zondag 31 oktober werd door 45 kinderen van 6 verenigingen het 18e Open Alexandria gespeeld. Hieronder een uitgebreid verslag van de website van Alexandria '66:
Van Alexandria deden 11 kinderen mee: Jimmy, Tonny, Lisa, JoostJan, bij de welpen. Jesse, Liset, Simone, bij de pupillen D. Christof, en Kees bij de kadetten C. Albert bij de kadetten D en Patrick bij de junioren C/D. Emma en Edwin waren aanwezig om te helpen bij het coachen, samen met Marko, Peter en Frans, er moest dus af en toe gewisseld worden om iedereen te kunnen coachen. Gelukkig hebben Jesse en Kees ook tussendoor bij de pupillen geholpen met coachen. Je merkt wel dat de band bij de kinderen steeds hechter wordt en ze elkaar helpen.
 Er werd goed gespeeld maar niet altijd gewonnen, zoals Albert die er een paar keer dichtbij zat maar net niet wist te winnen. Kees, Christof zaten in een sterke poule waar veel in vijven werd gespeeld (en jammer genoeg niet alles gewonnen). Evenals Patrick.
Ook de welpen hadden 2 sterke poules waarbij Tonny eerste werd en de kruisfinale moest spelen. Na een hele spannende halve finale wist hij de finale te bereiken. De finale was net iets te zwaar; hij verloor deze maar won hiermee de tweede prijs ! Jimmy, Lisa en JoostJan speelden ook mooie en goede wedstrijden maar kwamen net niet bij de eerste twee om door te kunnen naar de kruisfinale. Jesse was heel zenuwachtig, want hij zou wel eens kans kunnen maken op een beker, verloor bijna van Simone die net als Liset heel goed stond te spelen in deze poule en jawel hoor ; hij haalde de eerste prijs! De poules waren vroeg afgelopen zodat we rond 15 uur de prijsuitreiking hadden. Kortom een geslaagde en goede dag!
De uitslagen:

Welpen D
1e Collin Jager (Steeds Hoger / Tsb, zie foto hiernaast)
2e Tonny Wu (Alexandria ’66)

Pupillen D
1e Jesse aan de Wiel (Alexandria ’66)
2e Martin van Denzen (Salamanders)

Pupillen C
1e Shandry Filomena (AA-Drink / Fvt)
2e Pieter Rijnders (Steeds Hoger/Tsb)

Kadetten D
1e Michael de Hoop (Overschie)
2e Chen Tsang (TOG Maassluis)

Kadetten C
1e Levi Pater (Shot’ 65)
2e Mike Kradolfer (Shot’ 65)

Junioren C/D
1e Danny Mikkers (Shot’ 65)
2e Robin Nieuwland (Shot’ 65)

De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten