JAWS Nieuws flash

  2010-11-20   2 welpen uit West halen een A-licentie bij het ranglijsttoernooi in Berkel en Rodenrijs
  In een mooie ambiance is zaterdag 13 november het CD-ranglijsttoernooi jeugd in Berkel en Rodenrijs gespeeld. Veel toeschouwers en begeleiders zagen 269 jeugdige tafeltennissers uit het hele land aan het werk, die fel en sportief om de prijzen streden en om 2 A-licenties bij de welpen en B-licenties. Bij de jongens waren er 7 klassen, bij de meisjes 4. In alle klassen werd gestart met vier- of vijfkampen gevolgd door een hoofdtoernooi en een troosttoernooi in de vorm van knock-out. In zowel het hoofd- als het troosttoernooi waren 2 prijzen te winnen.
 Enkele opvallende zaken die eruit sprongen:
Zowel bij de meisjes junioren als bij de jongens junioren pakte het Zwijndrechtse Shot '65 de hoofdprijs: Danny Mikkers en Margriet de Bruin waren de sterksten en verdienden een B-licentie. De winst bij de welpen en daarmee een A-licentie en deelname aan het A-toernooi op zondag ging naar 2 welpen uit West: Olaf Stolwijk (Avanti) en Karlijn Windmeijer (Doing, zie de foto hiernaast).
Met in totaal 4 prijzen was Skf de meest succesvolle vereniging, gevolgd door Docos, Shot '65 en Wanzl/Belcrum met ieder 3 prijzen. Verder eisten de volgende spelers de finalewinst in een C-klasse en daarmee een B-licentie op: Brian Bakker (Vdo/Se), Daan Goossens (AA-Drink/Fvt), Natalia Bednarczyk (Nieuwegein), Julie van Immerseel (Wanzl/Belcrum, B-licentie ter beoordeling CTW).

De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten