JAWS Nieuws flash

  2010-11-26   Shot '65 nadert de 2e plaats in de JAWS-verenigingsprijs
  Het Zwijndrechtse Shot '65 was massaal aanwezig bij het CD-ranglijsttoernooi. Met maar liefst 19 deelnemers had Shot '65 veruit het hoogste aantal deelnemers. Hierdoor springt de club van plaats 4 naar plaats 3 in het klassement van de JAWS-verenigingsprijs en nadert ze plaats 2. Hierop staat Steeds Hoger / Tsb dat met 5 deelnemers in Berkel en Rodenrijs was. Steeds Hoger / Tsb verliest hierdoor ook een beetje de aansluiting met nummer 1 Overschie dat met 10 deelnemers verscheen.
 Andere verenigingen die het goed deden voor JAWS waren: Ilac met 9 deelnemers. Stijgt hierdoor naar plaats 10. Play Fair met 9 deelnemers. Komt hierdoor binnen op plaats 20. Vvv met 9 deelnemers. Klimt hierdoor naar plaats 8. Salamanders met 8 deelnemers. Handhaaft zich hierdoor op plaats 5. Het Bleiswijkse Combat was met 7 deelnemers aanwezig en stijgt hierdoor naar plaats 7. Dit is onder voorbehoud dat Combat in de komende lentecompetitie 3 teams in de afdelingscompetitie inschrijft, want het JAWS-reglement schrijft voor dat er in herfst- en lentecompetitie samen 4 teams in de afdelingscompetitie actief moeten zijn om mee te tellen voor de prijzen. En Combat heeft nu slechts 1 team in de afdelingscompetitie.
De volledige stand in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs is via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'STANDEN | JAWS-verenigingsprijs'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten