JAWS Nieuws flash

  2011-01-23   Scylla en Alexandria '66 nieuw in Top-5 van de JAWS-verenigingsprijs
  Scylla maakt een flinke sprong naar plaats 4 in het tussenklassement van de JAWS-verenigingsprijs, doordat het met relatief veel jeugdleden aanwezig was bij de Zuid-Hollandse kampioenschappen. En met succes, o.a. Bart van Santen pakte de titel in de sterkste junioren-A klassen. Op plaats 5 is Alexandria '66 nieuw. Zowel bij de Zuid-Hollandse kampioenschappen als bij het Eurotoernooi van Rijnsoever was Alexandria '66 goed vertegenwoordigd. Phoenix en Salamanders vallen hierdoor uit de top-5.
 Leider Overschie blijft het onverminderd goed doen en is de enige vereniging die aan alle JAWS-toernooien tot nu toe heeft meegedaan. Nummer 2 Shot'65 was zowel bij de Zuid-Hollandse kampioenschappen (met 22) als bij het Eurotoernooi (met 17) weer massaal aanwezig en neemt meer afstand van nummer 3 Steeds Hoger / Tsb. Ook goed doet Pecos het de laatste tijd. Ze staan nu op plaats 7, net achter het wat weggezakte Phoenix op plaats 6.
De volledige stand in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs is via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'STANDEN | JAWS-verenigingsprijs'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten