JAWS Nieuws flash

  2011-02-22   Nieuwe A-licentiehouders na ranglijst-BC-toernooi in Nijmegen
  Op het ranglijst-BC-toernooi in Nijmegen waren er weer prima prestaties van de spelers uit West. Vooral bij de jongens welpen ging het erg goed. Nummer 1 van de welpen-D-ranglijst Thomas Baart (Scyedam) haalde de kwartfinale van het hoofdtoernooi en dit leverde hem voldoende ranglijstpunten op om zijn A-licentie te halen. Mirko Alblas (Salamanders) haalde in deze klasse de halve finales. Nog beter deed Alain van Ieperen (zie foto hiernaast) het. De Overschie-speler, nummer 4 van de ranglijst, die dit ranglijsttoernooi voor Steeds Hoger / Tsb uitkwam, bereikte moeiteloos de finale en won deze met 3-0 van de nummer 3 Sander van Buul. Hierdoor verdiende ook hij een A-licentie. Hiermee heeft de NTTB afdeling West 8 A-welpen.
 In de overige klassen waren er minder uitschieters van West-spelers. Taverzo-speler Martijn v.d. Heiden haalde de finale van het hoofdtoernooi bij de jongens kadetten B en Robbert van Dijk van Scylla de halve finale. In het C-toernooi op zaterdag bereikte Mike Kradolfer (Shot '65) de finale. Tenslotte werden er diverse prijzen in de troosttoernooien weggesleept.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten