JAWS Nieuws flash

  2011-04-15   Rinus Nederpeltoernooi 2011 bij Avanti zeer succesvol verlopen
  Hieronder een kort verslagje van de toernooileider:
Zondag 10 april 2011 werd het door de NTTB afdeling West georganiseerde Rinus Nederpeltoernooi gespeeld bij Avanti. Mede dankzij de geweldige inzet van Ruud Gram is dit toernooi succesvol verlopen. Het toernooi is open voor kadetten, pupillen en welpen, Dit toernooi is altijd ook zeer aantrekkelijk voor de nog niet zo goede spelers in hun licentieklasse omdat iedereen altijd twee meerkampen speelt en iedereen de 2e meerkamp tegen gelijkwaardigen speelt. Alle nr's 1 en 2 van iedere meerkamp krijgen een prijs. De jongens kadettenklasse voor B / C en D licenties speelde samen met de meisjes kadetten B. De jongens pupillenklasse voor B / C licenties speelde samen met de meisjes pupillen B. De jongens pupillenklasse voor D licenties speelde samen met de meisjes pupillen D. In de welpenpoules speelden de jongens en de meisjes samen. Op de foto hiernaast Emma Matthei (links) en Mylena Maitimu van Alexandria '66 die hun poule wonnen.
 In totaal deden er 10 verenigingen mee, Phoenix was met 10 deelnemers het sterkste vertegenwoordigd, daarna kwamen Avanti met 9. Avanti verdient verder nog een pluim voor het beschikbaar stellen van de zaal en voor de zeer gewaardeerde inzet van de barmensen.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten