JAWS Nieuws flash

  2011-04-30   Meisjes West sterk bij de NJK-A
  Britt Eerland (Scyedam, zie foto hiernaast) won zoals verwacht zonder veel problemen de titel bij de meisjes junioren. Zusje Nikki Eerland wist dit net niet te evenaren. Ze werd knap 2e bij de meisjes kadetten achter haar eeuwige rivale Kim Vermaas (Scylla). Avanti's Lisanne de Groot nam in de finale van de meisjes pupillen revanche op Debbie Theunissen, waarvan ze bij het laatste A-ranglijsttoernooi in Weert nog had verloren.
De jongens uit West presteerden ook prima, maar wisten net geen titel te bemachtingen. Koen Hageraats (Scyedam) werd gedeeld 3e/4e bij de jongens junioren. Martin Khatchanov (AA-Drink/FvT) leed een van zijn zeldzame nederlagen tegen een leeftijdgenoot; Bas Hergelink won van hem in de finale van de jongens kadetten. Laurens van Raadshoven (Scyedam) werd in deze klasse 3e/4e. Bij de jongens welpen was Olaf Stolwijk met een prachtige 2e plaats de beste van de grote groep West-welpen.
 
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten