JAWS Nieuws flash

  2011-05-15   Superopkomst bij Open Zwijndrechtse kampioenschappen door Shot '65
  Hierna een verslag van toernooileider Harm Hogendoorn:
Zaterdag 7 mei werden de jaarlijkse Open Zwijndrechtse Kampioenschappen georganiseerd. Ondanks dat dit de laatste dag van de meivakantie was, was het toernooi met 130 spelers, van circa 15 verschillende verenigingen, flink bezet.
Er werd om circa 09:15 gestart met poule fases waarbij de nummers 1 en 2 doorgingen naar de hoofdronde en de nummers 3 en 4 naar de troostronde. Om circa 13:00 werd gestart met de knock-out fases, waarna afwisselend hoofd- en troostronde wedstrijden werden gespeeld. Om 17:00 werd het toernooi beŽindigd met de finales van de hoofdronde en kwam het toernooi tot een goed einde.
Veel toeschouwers, sportiviteit en fanatisme onder de deelnemers zorgde ervoor dat het een prachtig toernooi is geworden. Tevens was Sport Europe aanwezig met een stand vol tafeltennisartikelen om de aanwezige te voorzien van de gewenste artikelen en advies.
 Om 17:45 werden de bekers verdeeld onder de diverse spelers. Daarnaast introduceerde toernooileider Harm Hogendoorn dit jaar een verenigingsprijs, waar verenigingen die met minimaal 6 deelnemers meededen voor in aanmerking kwamen. Van de 9 verenigingen die aan deze eis voldeden was Drivers uit Hardinxveld-Giessendam de absolute winnaar. Zij kregen een grote bokaal uitgereikt voor in de prijzenkast. Van de dag zelf zijn schitterende fotoís gemaakt door Cor Pater. Op de foto hiernaast Sanne de Hoop (AA-Drink / FvT), die de sterkste landelijke klasse won.
De volledige uitslagen en de foto's van dit toernooi zijn via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'TOERNOOIEN | Gespeelde'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten