JAWS Nieuws flash

  2011-06-18   Shot '65 wint de JAWS-verenigingsprijs: 600 Euro
  Pas na het laatste meetellende toernooi, het Buko Open in Hardinxveld, was het duidelijk dat Shot '65 de hoofdprijs van 600 Euro in de wacht had gesleept. De Zwijndrechtse vereniging had na het Open Dordtse van vorige week voor het eerst de toppositie veroverd ten koste van Overschie en wist deze dus te behouden. Van harte gefeliciteerd Shot '65, de jeugdleden en ook drijvende kracht Harm Hogendoorn. Overschie, de winnaar van vorig jaar, dus op het laatst nog ingehaald en een zeer verdiende 2e plaats, 400 Euro. Voorzitter André v.d. Heiden was persoonlijk aanwezig om de prijs in ontvangst te nemen. Als 3e, 300 Euro, eindigde het Haagse Steeds Hoger / Tsb. Hier is Ronald Schildknegt degene die al jaren goed met de jeugd bezig is. De prijzen werden persoonlijk uitgereikt door geestelijk vader en inspirator Arnoud van Willigen.
 Op de 4e plaats eindigde het Rotterdamse Alexandria '66, dat hiermee 200 Euro verdiende. Tenslotte was er 100 Euro voor de nummer 5 uit Delft: ttv. Phoenix. Felicitaties aan alle prijswinnaars.
De volledige stand in het klassement voor de JAWS-verenigingsprijs is via de JAWS-website te bekijken via het menupunt 'STANDEN | JAWS-verenigingsprijs'.
 Open dit nieuwsbericht in een nieuw venster
 Email dit nieuwsbericht naar iemand
 Abonneer u op deze nieuwsberichten